Delivered to Piattibelli

Tal i com us explicàvem en un post a l’inici de la tardor, durant aquests 4 mesos hem estat participant en el Programa de Desenvolupament Comercial promogut pel Consorci de la Vall de Ges i Bisaura, consistent en assessorar a dues empreses en termes de comercialització i marketing, i fer una planificació estratègica completa, fet que ha suposat un autèntic plaer, ja que és apassionant poder treballar en un projecte d’aquestes característiques.

El cas d’una d’aquestes empreses ha suposat la creació completa d’una nova marca: Piattibelli, que té com a objectiu la col·locació en el mercat d’un producte amb molt potencial: plats de dutxa extra prims, de 12 mm de gruix, de fet els més lleugers del mercat. Aquesta nova marca neix de l’experiència i de la creativitat, la combinació de 20 anys treballant la pedra i els seus derivats, més una idea innovadora han permès crear aquest nou producte.

El punt de partida i el full de ruta per Piattibelli ha estat la realització d’un pla de marketing i vendes complert, que ha permès veure estratègicament quins són els punts forts d’aquest producte, a quins clients es vol vendre, quines empreses són competència, quina serà la proposta de valor que diferenciarà aquest producte de la resta, quins objectius es marquen de cara a aquest 2015 i quines eines són necessàries per aconseguir-los.

Un cop creada l’estratègia, i en col·laboració amb la mateixa empresa i amb una dissenyadora professional, s’han creat les eines de comunicació necessàries per poder dur a terme aquesta planificació.

S’ha creat una imatge corporativa, un catàleg, una tarifa de preus, un flyer, una web, i també perfils de linkedin, facebook i twitter, per poder comunicar de forma correcta les característiques del producte als clients objectiu, i donar a conèixer al públic potencial totes les avantatges que tenen els plats de dutxa més lleugers del món.

En breu l’empresa anirà a la fira Cevisama de València, especialitzada en materials de construcció i banys per poder presentar de forma oficial als professionals del sector aquests nous plats de dutxa tan prims i lleugers.

El resultat de tota aquesta tasca es pot veure en les fotografies i els links que hem posat en aquest post, i des d’aquí desitgem molta sort a Piattibelli en aquest nou viatge que inicia, ha estat un plaer treballar en aquest projecte!