2018 Delivered to MAB

Aquest dissabte 6 d’octubre de 2018, a les 20:30 va tenir lloc la Desfilada de moda organitzada pel MAB, que va estar dedicada als anys 70 i al mític grup musical Abba; com sempre dins de les activitats que es fan per la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu. La desfilada es va transformar en un espectacle que tenia per objectiu fer passar una estona entretinguda i divertida a tots els assistents, i mostrar les noves tendències en roba i complements de les marques participants.

Nosaltres ens vam encarregar de la coordinació i de la presentació de l’acte, i vam intentar aportar a l’Associació de Botiguer de Manlleu noves idees perquè els comerços que desfilaven: Gelsa, Passarel·la, Mussi Patchork, Albina Moda Dona, Cotilleria Arboix, Vetxarxa Manlleu, i l’escola Off Broadway, poguessin presentar les seves novetats de la forma més original possible.

Així que la desfilada es va fer al ritme d’Abba, i es va ballar i es va desfilar amb cançons tan mítiques com Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia, Gimme, gimme, gimme, Honey Honey, etc. Totes les coreografies les va fer l’escola de música i dansa Off-Broadway

Prèviament hi va haver les tasques de coordinació i comunicació entre tots els comerços participants per tal d’establir l’ordre més dinàmic i atraient possible, el control del temps, els principals trets de cada negoci i de cada col·lecció a presentar, les cançons més adequades en cada cas, i l’assaig final per tal que es pogués tenir una visió global de tot.

Aquest any també hi va haver un assaig més, ja que com a cloenda de la desfilada tots els comerciants van ballar una coreografia de Off Broadway al ritme de Waterloo, i això calia preparar-ho i assajar-ho.

Tot i els nervis que es passen abans i durant les desfilades, perquè és complicat que tot surti a la perfecció i no hi hagi cap imprevist, entre nosaltres cal dir que sempre hi ha alguna cosa a última hora que cal solucionar, estem molt contents amb el resultat final.

Des d’aquí esperem que tota aquesta preparació donés els seus resultats i que passéssiu una molt bona estona veient el que es portarà aquesta tardor/hivern 2018-2019!