2022 Delivered to Ajuntament de Roda De Ter

Aquesta setmana hem acabat la impartició del curs de xarxes socials per l’Associació de comerciants de Roda de Ter, en el que hem explicat de forma molt pràctica com treure el màxim partit del metavers de facebook, d’instagram i de tik tok.

El curs, que ens va encarregar l’Ajuntament de Roda de Ter, s’ha dividit en 8 sessions d’1,5 hores, que hem dut a terme a l’Espai Jove de Roda de Ter.

Per tal de realitzar aquest curs hem preparat un temari adaptat a les necessitats de l’Associació i a la durada del curs:

  1. Planificar l’estratègia online de la marca
  2. Metavers de Facebook
  3. Compte d’Instagram business
  4. Enllaç facebook i instagram
  5. Els millors usos d’Instagram
  6. Vídeos de Reels i Tik Tok
  7. Apps per treballar imatges i vídeos
  8. Analitzar resultats
  9. Recomanacions finals

En tots els cursos que fem comencem les classes amb una part teòrica en la que expliquem les bases que calen per poder passar a la pràctica, i implementar tots els conceptes teòrics, aquesta part sempre la complementem amb un dossier que preparem, en el que hi ha explicats tots els conceptes del curs, així es poden seguir més bé i més tranquil·lament totes les classes.

La segona part sempre és pràctica, ja que és molt important aplicar tot el que s’explica, i és una de les formules d’aprenentatge que més agraden i que més funcionen, i el que hem fet en aquest curs ha estat veure com començar a fer vídeo màrqueting a través d’Instagram Reels, Tik Tok, i aplicacions que són de gran utilitat com Cap Cut, Inshot o Lens Buddy.

A la part pràctica hem vist com utilitzar les plantilles que hi ha a Reels, o a Tik Tok, per poder començar d’una forma fàcil a crear vídeos, i també hem explicat com fer vídeos de transicions, i de stop motion.

Des d’aquí donem les gràcies a totes les assistents al curs per l’Atenció, la motivació, i les ganes d’aprendre, en encanta poder fer cursos amb persones com vosaltres!