2018 Delivered to Isoveri

El passat divendres 30 de novembre vam finalitzar amb èxit el curs de disseny web amb wordpress a Granollers. Va tenir una durada de 60 hores i vam comptar amb un grup reduït d’alumnes, cosa que va permetre una màxima personalització del curs, ja que vam adaptar els continguts al perfil de la classe i vam poder estar molt pendents de l’evolució i de l’aprenentatge de cada persona.

curs disseny web

El grup partia de nivell zero en coneixements de disseny web i de wordpress, o de qualsevol sistema CMS (Content Management System), i al llarg de les 60 hores del curs han acabat totes i tots creant una pàgina web pròpia amb wordpress.

Les classes les hem impartit amb la combinació d’explicacions teòriques per tal que els alumnes tinguessin una base de coneixement, i sobretot de la part pràctica, en la que hem seguit tots els passos necessaris per crear i dissenyar una plataforma web amb el sistema WordPress.

Vam començar situant a la classe en el món online i explicant conceptes bàsics com allotjament web, dominis o serveis núvol per partir d’aquest punt i crear una plataforma de proves en un hosting per poder treballar durant tot el curs.

Al llarg de les diferents classes hem donat contingut i forma a aquesta web amb la creació de pàgines, d’entrades, veient com funcionen i com configurar el temes de wordpress i també com treballar els widgets i els plugins.

El grup, que tenia unes edats compreses entre els  30 i els 50 anys, es va mostrar molt interessat i motivat en tot moment, amb moltíssimes ganes d’aprendre i de saber com crear webs amb wordpress, i això, juntament amb el fet que totes i tots començaven amb el mateix niell de coneixements, va fer que el curs anés rodat i que fos un plaer haver-lo impartit.