Crear categories a Prestashop

BOTIGA ON-LINE VIILes categories són essencials ja que permeten agrupar productes equivalents i això ajuda als clients a navegar fàcilment a través del catàleg de productes i restringir la busca a un tipus específic de producte. També fa que sigui fàcil pels clients trobar i comparar productes (gràcies a la funció de comparació de productes de PrestaShop).

Una categoria es crea quan almenys hi ha dos productes amb característiques equivalents; els productes d’una mateixa categoria han de ser comparables o fins i tot intercanviables, això fa que sigui molt útil pels clients però també per la funció de comparació de productes de PrestaShop.

Totes les categories que es creen són de fet subcategories de “Inici”, la categoria arrel per defecte que no es pot eliminar. També es podria optar per no crear cap categoria i tenir tots els productes agrupats en una sola categoria global que seria “Inici” però no és recomanable perquè llavors no hi hauria la possibilitat de comparar productes.

categories prestashop

Les categories es gestionen a la pàgina “Categories” del menú “Catàleg”; a la part dreta
de la taula es poden ordenar les categories, ja sigui utilitzant les fletxes o arrastrant la fila cap a dalt o cap a baix i també desactivar les que es vulguin ocultar als clients.

Per editar la categoria arrel “inici” o Qualsevol altra que es vulgui cal fer click
al botó “Modificar” a la barra de botons. Per crear una nova categoria, o una subcategoria d’una categoria ja existent cal fer click al botó “Afegir nova” en qualsevol nivell de categories.

És molt important traduir totes les categories en els idiomes que s’hagin configurat en la botiga on-line, per fer-ho cal mirar la bandera del camp i seleccionar la bandera de l’idioma en el que es desitja editar el text.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply