Continuem configurant el back-office de prestashop?

Doncs el pas següent serà configurar els mòduls que es necessitin anant al menú: “Mòduls” i escrivint el nom o una part d’aquest del mòdul que faci falta, amb això el programa buscarà el mòdul concret que calgui, quan es trobi cal clickar el botó “configurar” i seguir les instruccions.

mòduls

Podem trobar els següents mòduls:

Informació d’Atenció al client: Mòdul: “Bloc de contacte”.

Informació de l’empresa / dades de contacte: Mòdul: “Bloc d’informacions de contacte”

Publicitat: Mòdul “Bloc de publicitat” Imatges de la part central de la botiga on-line:

Mòdul: “Imatge de control lliscant de la seva pàgina web”

Xarxes socials: Mòdul: “Bloc xarxes socials”, etc.

Pàgines CMS, el contingut d’algunes d’aquestes pàgines estàtiques tals com “sobre tal…” “Entrega”, “Avís Legal”, “Termes i condicions d’ús”, i “Pagament segur”,  ja tenen un contingut predeterminat que cal adaptar al negoci en concret, altres estan buits i cal omplir-los amb text propi, tot això es veu externament al bloc “Informació” de la columna de l’esquerra i a la secció “informació” del peu de pàgina; per configurar-ho: Menú: “Preferències”, pàgina: “CMS” i editar cada pàgina.

cms

 

Prestashop pot treballar en varis idiomes, tant en el front-office com en el back office. Cada camp de text del back-office s’acompanya per l’icona d’una bandera, que indica l’idioma actual.

De forma predeterminada Prestashop s’instal·la amb dos idiomes: el que es fa servir durant la instal·lació i el francès, per gestionar el idiomes cal anar a la pàgina “Localització/Idiomes”, i aquí es podran veure els idiomes disponibles.

llengües

 

L’idioma que s’utilitzi té una marca de verificació de color verd, els altres tenen una X de color vermell, si es fa click a una marca de verificació de color verd es desactiva l’idioma seleccionat, i si es fa click en una X vermella es torna a activar.

Cal tenir en compte que es poden habilitar tots els idiomes disponibles si es considera necessari, però després caldrà traduir el contingut en tots aquests idiomes. Es poden importar més idiomes a les pàgina “Localització/Localització”, i després habilitar-los a la pàgina: “Localització/Idiomes”.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply