Coneixeu les campanyes de màxim rendiment de Google Ads?

Campanyes de màxim rendiment

En aquest nou post us volem parlar de les campanyes de màxim rendiment de Google Ads, o també anomenades Performance Max Campaigns, es tracta d’un nou tipus de campanya automatizada per objectius, que utilitza intel·ligència artificial per maximitzar les conversions, de manera que mostra anuncis a tots els canals de Google, incloent els resultats de cerca, la xarxa de Display, Discover, Gmail i també Maps.

Amb aquestes noves campanyes de màxim rendiment es pot accedir a tot el vostre inventari de Google Ads des d’una sola campanya, i està dissenyada per poder complementar les campanyes de cerca basades en paraules clau, a través d’aquesta segmentació per keywords, de manera que pot ajudar a trobar nous clients potencials a totes les plataformes de Google, sense que hi haig competència entre els tipus de campanyes.

Les campanyes Performance Max tindran prioritat sobre altres campanyes intel·ligents que promocionin els mateixos productes al mateix compte. Amb independència de quina sigui la distribució del pressupost, quan Performance Max estigui en marxa, la despesa de les altres campanyes es podrà reduir a mesura que Performance Max vagi augmentant i ocupant el seu lloc.

Avantatges de Performance Max:

  • Les campanyes màxim rendiment es basen en objectius per maximitzar els objectius de màrqueting a tot l’inventari de Google Ads. Feu servir les fites de la teva empresa com a objectiu principal en aquestes campanyes i deixeu que l’automatització de Google Ads us busqui clients als canals de Google.
  • El rendiment s’optimitza per aconseguir resultats encara millors, fent servir el millor de la tecnologia d’automatització i d’atribució de Google Ads per aconseguir un millor rendiment global, que amb l’optimització manual d’altres campanyes.
  • Us estalvien temps per centrar-vos en factors de rendiment estratègics i optimitzacions més productives.
  • Campanya basada en un únic objectiu orientada a assolir els vostres objectius de rendiment mitjançant l’automatització i l’aprenentatge automàtic.
  • Coneixement de la ruta de compra: basant-se en els vostres objectius de màrqueting, l’anunci idoni es mostrarà en el moment adequat.
  • Gestioneu el vostre inventari a tots els canals de Google per segmentar automàticament els clients amb els quals pugueu escalar de forma eficient.

En propers posts continuarem explicant més coses sobre el funcionament d’aquestes noves campanyes de màxim rendiment de Google Ads.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply