Com Triomfar a Pinterest?

L’objectiu de la presència de les marques a les xarxes socials és connectar amb l’audiència, i per fer-ho cal buscar continguts que siguin atractius i creatius, i per triomfar a Pinterest cal buscar imatges que destaquin, transmetin i el valor diferencial de l’organització.

Pinterest és una xarxa social amb un contingut molt inspirador i creatiu per més de 335 milions de persones que busquen grans dosis d’inspiració per les seves vides. Per això és important que totes les publicacions estiguin ben identificades i que hi hagi el logo de la marca, així el consumidor pot veure quina és la font de la seva inspiració i connectar amb aquella marca.

Segons paraules de Adrein Boyer, Country Manager de Pinterest pel sud d’Europa: “A Pinterest la gent no publica el què ha fet si no el que somnia fer. Els usuaris busquen marques que facin realitat les seves idees i cobreixin les seves necessitats. A la nostra plataforma les empreses tenen l’oportunitat d’arribar als consumidors en un entorn inspirador al començament del seu procés de presa de decisions, i els anuncis, igual que el contingut orgànic, són un mitjà poderós per inspirar el futur de les persones. Hem comprovat que les marques que creen anuncis amb un equilibri entre inspiració i informació, connecten millor amb les emocions dels usuaris i els hi proporcionen allò que necessiten per passar a l’acció”.

Un actiu important de Pinterest són les crides a l’acció o “call to action”, cal motivar als usuaris a passar del descobriment a una acció concreta, per això es recomana que les publicacions tingui el seu corresponent link per poder passar a l’acció.

Com que les accions a Pinterest formen també part del social media plan, caldrà planificar i preparar bé les publicacions i els anuncis que es vulguin fer en aquesta plataforma, tenint en compte que el que més valora l’usuari és l’originalitat, la positivitat, la crida a l’acció, l’accessibilitat i l’atractiu visual.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply