Com redactar continguts de qualitat a twitter?

Per redactar continguts de qualitat a twitter cal tenir en compte una sèrie de variables importants per aquesta xarxa social, en la que els usuaris bàsicament es fixen en els titulars, i en la que moltes vegades interaccionen sense clicar al l’enllaç que hi pugui haver al tweet.

A l’inici de la seva trajectòria a twitter tan sols es podien utilitzar 140 caràcters, això ha canviat i ara l’extensió passa a ser de 240, tot i això cal pensar bé en com es redacta el tweet perquè expliqui amb poques paraules i de forma clara el missatge clau que es vol transmetre.

Twitter és la xarxa social de la informació constant, cada mil·lèsima de segon hi ha nous tweets, per tant és important intentar destacar i ser rellevants enmig de tantíssimes piulades que hi ha a cada instant.

Les recomanacions principals perquè el compte de twitter de la marca destaqui, sigui rellevant per altres usuaris, i els pugui portar a interaccionar o a posar-lo a dins de llistes són les següents:

  • Cal redactar continguts amb valor afegit.
  • El missatge ha de ser sintèctic i contextualitzat.
  • Cal donar les gràcies per les interaccions (normes d’urbanitat a twitter).
  • Utilitzar hashtags rellevants, per aparèixer en les busques i obtenir una major viralitat.
  • Mencionar a altres usuaris per augmentar la interacció.
  • Afegir “Call to action” o crides a l’acció, com clica, compra, reserva, opina, etc.
  • És important afegir fotos enllaçades a Pic.twitter.com, ja que tenen un 94% de possibilitats de ser retuitejades.
  • Cal aprofitar les possibilitats de les fotos, se’n poden posar fins a 4 per tweet i es poden etiquetar fins a 10 usuaris.

Per concloure el post comentar que a twitter cal publicar de forma constant, cada dia, i a poder ser entre 10 o 20 tweets, tot i que per fer-ho cal assegurar-se que hi ha contingut interessant, perquè tal i com expliquem sempre, per dur a terme una bona estratègia en social media, cal tenir molt clar que “El contingut és el rei”!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply