Com pujar els arxius wordpress al hosting contractat?

Continuant amb el fil del post anterior després de preparar la base de dades i el compte FTP del hosting que hem contractat, caldrà anar a wordpress.org i descarregar els arxius al nostre ordinador, segurament els trobarem a la carpeta de descarregues comprimits, caldrà descomprimir-los i posar-los a l’escriptori. Cal que anem a buscar un fitxer que es diu: /wp-config-sample.php i que l’obrim amb un editor de text, i anar a buscar tres camps: “elnomdelabasededades”, “elnomdusuari”, “latevacontrsenya”, en algun cas com amb el hosting 1and1 també caldrà tocar el “localhost” de dins de la base de dades, aquest camp tan sols cal modificar-lo en els casos que ho indiquin. Caldrà canviar aquests paràmetres pels noms de la base de dades o Mysql que hem creat en primer lloc. Per finalitzar aquesta primera etapa caldrà guardar aquest arxiu amb les modificacions que hem fet i al fer-ho caldrà treure del nom el “-sample”, i per tant guardar l’arxiu com: /wp-config.php

Per pujar els arxius wordpress al hosting contractat, ens calen dos elements el compte FTP que ja havíem creat, i un programa que ens ajudi a fer aquesta tasca com per exemple FILEZILLA, per tant el que caldrà fer a continuació és descarregar-se aquest programa, és recomanable optar pel que és compatible amb totes les plataformes.

filezilla

Un cop ja descarregat al nostre ordinador cal anar a la carpeta “Archivo”, “Gestor de sitios”, “Nuevo sitio” i posar-li un nom. Després cal fer el següent:

  • Anem a “Servidor” i hi posem el “nom del nostre compte de FTP”.
  • Modo Acceso” hi posem “Cuenta”.
  • Usuario FTP” cal posar-hi el “nostre nom d’usuari FTP”.
  • Contraseña FTP” hi posem la “pròpia”.
  • “Cuenta FTP” caldrà posar “el nom del compte”.

Finalment caldrà clicar a Connectar.

Un cop fet això veurem dues seccions: “Sitio local”, que és el nostre ordinador i “Sitio remoto”que és el lloc a on volem posar els arxius de wordpress, en cas de dubte cal escollir la carpeta que s’anomeni: PUBLIC-HTML, després anirem a buscar els arxius de wordpress del nostre ordinador i els posarem en aquesta carpeta, i a partir d’aquí ja podrem començar a crear la nostra pròpia web.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply