Com posicionar la teva marca personal en el mercat laboral?

En aquest post continuarem parlant de personal branding, explicarem com posicionar la teva marca personal en el mercat laboral. Per fer-ho cal que busquis el teu lloc, el teu nínxol en el mercat. Posa un cognom a la teva professió o un eslògan a la teva vida que potenciï el teu valor afegit. Al reduir el públic potencial pots arribar a ser un dels més experts en la teva parcel·la. Tot i que sigui un segment petit, en conjunt per a tu pot ser enorme.

Quan tinguis clar tot això utlitza l’enorme potencial d’internet per donar-te a conèixer!!!

Fer les coses que prediques està , però també ho és predicar les coses que fas”!!!

Fes l’exercici de buscar el teu nom a Google, és el primer que faria un “caçador de talents on-line”. Tota la teva activitat on-line ha deixat una petjada, i aquesta informació la veurà el teu futur cap o els teus futurs clients!!!!

Si encara no el tens obre’t un perfil a linkedin!!!! És la xarxa professional per execel·lència i serveix per trobar feina i també per buscar candidats!!! 

  • Més de 300 milions d’usuaris.
  • Ofertes de feina
  • Visibilitat en el nostre sector: recomanacions
  • Trobar i compartir informació sobre el sector
  • Grups de debat
  • Marca personal/posicionament a Google

Linkedin és una xarxa social pensada per establir relacions professionals, que té 135 milions d’usuaris a tot el món, i que rep un nou usuari cada segon.

Linkedin és una xarxa que potencia els contactes enfocats al món professional, en el pannell de perfil dels usuaris es detalla l’experiència laboral de cada persona, és un currículum vitae on-line, on es pot posar també una presentació personal que és com una carta de presentació; el CV s’elabora en bases a tres categories: dades personals, formació i experiència laboral; és recomanable tenir tots els camps actualitzats i optimitzar el nostre perfil pels motors de cerca; a part podem personalitzar l’adreça URL (on-line) del nostres currículum.

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply