Com llegir les estadístiques de facebook?

Per entendre el què ens diuen i com analitzar la informació el millor és veure gràficament aquests exemples:

Diapositiva1

Aquesta és l’estadística de presentació de facebook, i ens mostra un resum de la darrera setmana, en el que podem veure de forma ràpida els nous “m’agrada” que hi ha hagut a la pàgina, el total de persones que han vist les nostres publicacions durant la setmana actual i l’anterior, i la part de compromís ensenya quantes persones han realitzat alguna activitat amb els nostres posts, i ens desglossa les activitats realitzades: likes, comentaris, comparticions, i clics als posts penjats.

Diapositiva2

En aquesta secció es pot veure un resum del què ha passat amb cada un dels posts penjat, ens indica de quin tipus són, a quin públic els hem dirigit, l’abast que han tingut, i el nivell de fidelització de l’audiència amb cada un, separant els clics al post, dels likes, comentaris i comparticions que hagi pogut tenir.

Aquesta part és important perquè ens dona una perspectiva general del tipus de posts que funcionen millor i també del contingut i format que atreu més a l’audiència.

Diapositiva4

Aquesta estadística mostra l’abast  total, és a dir el nombre de persones que han vist les nostres publicacions per dia, també classifica l’abast natural, i l’abast de pagament, és a dit el recorregut d’un post pel que s’ha pagat per la seva promoció. Si es clica a sobre de cada dia es va a parar a les publicacions concretes d’aquella jornada.

Diapositiva5

Aquesta part ens mostra amb detall el número i el tipus d’interaccions que els nostres usuaris han realitzat a la pàgina de facebook segons el dia, i el tipus, hagi estat un like, un comentari o una compartició.

En el proper post continuarem explicant alguns dels pannells estadístics de facebook més importants!

 

 

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

(2) Comments

Leave a Reply