Com funcionen les campanyes Performance Max?

Performance Max

Performance max combina les tecnologies d’automatització de Google a les ofertes, selecció d’audiències i creativitats, optimització del pressupost, model d’atribució i feed de dades, gestionant automàticament tots els paràmetres en funció dels teus objectius publicitaris específics (per exemple, si tens un objectiu de CPA o ROAS).

L’automatització de Google Ads utilitza l’aprenentatge automàtic per analitzar les dades específiques de la vostra empresa, com el pressupost i les conversions que heu especificat, trobant clients potencials en funció dels vostres objectius comercials, i publicant en cada cas l’anunci més adequat amb l’oferta òptima per maximitzar el rendiment de la campanya.

Les ofertes intel·ligents de Smart Bidding juntament amb la tecnologia d’atribució ajuden a determinar quines són les opcions més adequades per a la vostra campanya a tot l’inventari de Google, i quines ofertes a les subhastes tenen més probabilitats d’assolir els vostres objectius comercials en temps real. Les campanyes de Màxim Rendiment combinen els teus objectius i dades de forma automàtica per respondre als canvis a la demanda en temps real.

Amb les campanyes de Màxim Rendiment aconseguiràs:

  • Complir els objectius més ràpid: Identifica on i quan es produeixen les conversions amb l’ajuda de l’automatització. Màxim rendiment utilitza els teus objectius per trobar clients potencials, inclosos nous clients, a totes les xarxes de Google.
  • Arribar a les audiències adequades per aconseguir els vostres objectius: Màxim rendiment mostrarà automàticament els vostres anuncis als usuaris que es corresponguin amb els vostres objectius. Guia lautomatització amb un senyal daudiència per obtenir resultats més ràpid.
  • Mostrar anuncis d’alta qualitat: Usant els vostres recursos, Màxim rendiment automàticament fa proves i crea els anuncis que ofereixen el millor rendiment a cada xarxa.

Què és Smart Bidding?

Smart Bidding és un subconjunt d’estratègies de licitació automàtica de Google Ads que utilitzen aprenentatge automàtic avançat per maximitzar les conversions o el valor de conversió a cada subhasta (aquesta funció s’anomena “puja en el moment de la subhasta”). Alguns tipus d’estratègies de Smart Bidding són Cost per adquisició (CPA) objectiu, Retorn de la inversió publicitària (ROAS) objectiu, Maximitzar conversions i Maximitzar el valor de les conversions. Per utilitzar Smart Bidding heu d’habilitar el seguiment de conversions.

La propera setmana més sobre les campanyes de màxim rendiment!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply