Com crear una Landing Page perfecta amb UnBounce

Una Landing Page perfecta té com a propòsit aconseguir que el potencial client ompli el formulari de subscripció, adquireixi el producte, o realitzi alguna acció molt concreta, per aconseguir això caldria tenir molt en compte les següents recomanacions:
  • Minimitzar el punts de fuga, i no incorporar enllaços externs, webs o recursos que puguin distreure l’atenció de l’usuari.
  • Incorporar formularis de contacte, pensats per demanar tan sols les dades imprescindibles per a confeccionar la llista de contactes.
  • Dissenyada perquè l’usuari hi passi el menor temps possible.

Unbounce és una eina que ens permet crear i gestionar landing pages, està pensada per dissenyar-les i publicar-les, sense necessitat d’haver de programar específicament. No requereix instal·lar cap software a l’ordinador, sinó que funciona accedint directament a la web.

UnBounce.com permet escollir diverses plantilles i personalitzar-les amb textos o imatges, així com incorporar un formulari de contacte a la pàgina. Com sol ser habitual, hi ha una versió de pagament que permet personalitzar els dominis de la landingpage, i integrar-la amb altres eines.

Si ens situem a la versió gratuïta, a la part superior podem començar a crear una landing page nova, i per fer-ho podem seleccionar una de les plantilles que ofereix l’eina o bé crear-la des de zero. Caldrà introduir un títol a la pàgina i podem afegir algunes notes addicionals.

Des del menú de l’esquerra podem afegir nous elements, i cadascun d’aquests es podrà personalitzar des del menú de la part dreta, des d’on podrem modificar amplada i alçada, propietats dels marges i colors de fons. Des d’aquest apartat també podrem configurar les característiques de la pàgina, com títol, paraules clau, colors corporatius, etc.

Si ja estem utilitzant UnBounce, ja a la portada de l’eina apareix un llistat de les pàgines creades i les estadístiques de clics i conversions, per tal de poder veure com evoluciona aquesta eina pensada específicament per convertir.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply