Com configurar remarketing a la xarxa de Cerca i a la de Display

Tal com ja s’ha comentat en un post anterior la configuració del remarketing funciona de manera diferent a la xarxa Display, que a la de Cerca, per tant anem a explicar com fer-ho en cada cas.

REMARKETING VPer configurar una campanya de remàrqueting a la Xarxa Display cal haver seleccionat l’opció: “Només a la Xarxa Display” com a tipus de campanya, i escollir el remarketing d’entre les opcions que ens dóna. També caldrà definir el pressupost, l’oferta i la ubicació i el tipus de dispositiu, però aquest últim no és massa recomanable en campanyes de remarketing.

RETARGETINGLes campanyes de remarketing a la Xarxa de Cerca donen opció de fer anuncis només per aquells usuaris que hagin visitat la nostra pàgina web; l’estratègia passa normalment per mostrar anuncis diferents a usuaris que ja ens havien visitat abans, o amb anuncis iguals amb ofertes de CPC diferents per al públic del remarketing; també podem provar d’utilitzar paraules més àmplies per abarcar un públic més gran.

Per configurar una campanya de remàrqueting a la Xarxa de Cerca cal anar a la pestanya que hi ha al costat de paraules clau que es diu “Públics”, i un cop aquí clicar l’opció “remarketing” i escollir els diferents grups d’anuncis al que vulguem aplicar-ho.

Un cop fet això podem afegir una o vàries llistes de remarketing a la campanya, i tindrem dues opcions a l’hora d’escollir l’abast de la campanya:

Orientació i oferta, en aquest cas es mostrarà l’anunci al públic de remarketing que introdueixi les paraules clau; i només oferta, cas en el que es mostrarà l’anunci al públic de remarketing i a la resta.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply