Com configurar la imatge dels productes a Prestashop?

Per configurar la imatge dels productes a Prestashop cal fer el següent:

La pestanya “imatges” a l’esquerra permet incloure imatges a la pàgina del producte. Cal pujar totes les imatges del seu producte, incloent totes les combinacions existents d’aquest (color, mida, forma, etc.).

imatge productes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per afegir una o varies imatges del seu producte:

1.- Cal fer click al botó “Pujar una imatge” i després seleccionar almenys un arxiu d’imatge des del seu ordinador. Es poden seleccionar tantes imatges com sigui necessari, mantenint presionada la tecla CTRL mentre se seleccionen els arxius. Quan es valida la selecció la pujada s’inicia automàticament.

2.- Les imatges pujades apareixen en una taula situada sota el botó de pujada. Si es té més d’una imatge, es pot escollir quina s’utilitzarà com a imatge de portada fent click al botó vermell amb la senyal de “prohibició d’entrada” fins que es converteixi en una marca de verificació de color verd. Aquesta imatge de portada també apareixerà automàticament a la pàgina de productes de la botiga.

Un cop s’hagin pujat totes les imatge del producte es podrà modificar l’ordre arrossegant i deixant cada fila de la taula quan el cursor del ratolí es transformi en
un cursos mòbil.

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply