Com aconseguir més seguidors de qualitat a Instagram?

Com aconseguir més seguidors de qualitat a Instagram és un dels principals objectius de totes les marques que hi ha, el fet de tenir una audiència compromesa i interessada en comprar els teus productes és una de les coses més importants. Ara bé, com pots crear una comunitat de persones amb idees afins que t’ajuden a fer créixer la teva marca a Instagram?

La clau és la interacció

El màrqueting a les xarxes socials requereix reciprocitat, les empreses les fan servir per connectar amb l’audiència i al mateix temps, els seguidors amb els negocis. Les marques que centren els seus esforços en crear comunitats i interactuar amb altres a les xarxes socials, en lloc de només tractar de vendre, són les que aconsegueixen més èxit en plataformes com Instagram. Connectar amb l’audiència d’una manera significativa a Instagram et permetrà fomentar el boca a boca, i motivarà als usuaris a donar suport a la teva empresa en el futur.

Intenta incloure els següents punts en la teva estratègia de contingut d’Instagram:

  • Respon als comentaris a les publicacions individualment.
  • Usa contingut generat pels usuaris per reconèixer
    als teus seguidors.
  • Fes preguntes als teus seguidors a les històries
    i les publicacions d’Instagram.
  • Organitza concursos i sortejos.

Ser proactiu i demanar a l’audiència que comparteixi fotos o publiqui comentaris sobre els teus productes i / o serveis, pot impulsar el contingut generat pels usuaris de la teva empresa.  Al sol·licitar activament als teus clients que publiquin amb el teu hashtag o etiquetin la teva empresa, començaràs a veure un increment en la participació. Al compartir aquest contingut generat pels usuaris, sempre és convenient indicar al peu de foto la font de la imatge, els teus seguidors veuran que comparteixes el contingut dels clients i voldran participar de l’acció.

El més important és buscar fòrmules que permetin interactuar, fer likes, comentaris, etc, perquè si l’algoritme d’Instagram detecta que les teves publicacions agraden i tenen activitat, les seguirà mostrant, i com interacció detecti més viralitat tindran, per tant no n’hi ha prou amb postejar fotos i fer algun like, si es busca interacció, cal també passar a l’acció i fer-ho activament,

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply