5 Tips per millorar els vídeos de Tik i Reels

millorar els vídeos

En aquest post us volem explicar 5 tips per millorar els vídeos de Tik i Reels, uns truquets que us ajudaran de forma molt fàcil, a fer creacions que siguin clares, i que comuniquin el missatge que voleu transmetre:

  • GRAVAR LA PANTALLA DEL  TEU MÒBIL, i també el so, et poden ajudar moltíssim a crear els teus vídeos, per exemple, podràs ensenyar la teva web, un fragment d’una pel·lícula, qualsevol notícia interessant relacionada amb el teu sector, etc.
    Si no saps com fer-ho amb el teu mòbil, pots escriure a youtube “com gravar la pantalla de______” i escrius el model del teu smartphone. Aquestes gravacions es poden utilitzar com a suport pels nostres vídeos, fent-los més creatius.
  • ÚS DE SUBTÍTOLS, ja que sabem que en les històries i als reels la gent possiblement no escolta el què diem. És aconsellable afegir subtítulos, per assegurar que el missatge arriba a tothom.
  • LA REGLA DELS 3 SEGONS, perquè ni a l’algoritme, ni a la teva audiència li agrada perdre el temps, si no els agrada el que veuen en aquest primer moment perden la paciència i no arriben al final, llavors és quan el nostre “amic” Sr. Algoritme, detecta que el nostre reel no agrada i el deixa de mostrar. O sigui que abans de posar-nos a gravar, pensem com estructurarem el missatge per generar major impacte.
  • USAR 2 PANTALLES A LA VEGADA, molt útil per presentar el contingut del vídeo, Així expliquem de què va a aquest vídeo de manera molt visual i seguim la regla dels 3 segons. Podem posar una foto o un vídeo, i superposar un segon contingut per explicar millor allò que volem compatir amb el vídeo.
  • LA GRAN UTILITAT DELS MOCKUP, Es tracta d’una imatge preparada perquè es pugui fer un muntatge sobre ella. Per exemple, la imatge d’un mòbil on podràs col·locar dins d’un vídeo del teu web. Utilitzeu un mockup d’un mòbil us ajudarà a que el vídeo sigui visualment més atractiu.
Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply